INGLIZ TILINI OʻQITISHDA A2 DARAJADAGI OʻQUVCHILARDA UCHRAYDIGAN TIL TOʻSIQLARINING DIDAKTIK OMILLARI - Konisbaeva, Amina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur maqolada A2 darajadagi oʻquvchilarda ingliz tilini oʻrganish jarayonida yuzaga keladigan til toʻsiqlarining didaktik omillari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari oʻqitish metodlarining darajaga mos kelmasligi, teacher-centered yondashuv hamda individual yondashuv yetishmasligi oʻquvchilarning speaking faoliyatiga salbiy ta’sir koʻrsatishini aniqlaydi va ularni kamaytirishga qaratilgan pedagogik yondashuvlarni asoslaydi.