ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА РАҚАМЛИ ҲАЁТ - Тўхтасинова, Дилдора; Маърифат, Ахунова (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада рақамли иқтисодиётнинг имкониятлари, истиқболлари ва уларни белгиловчи омиллар кўрсатилган. Шунингдек, рақамли иқтисодиётнинг афзалликлари ва уни ривожлантиришнинг муҳим йўналишлари келтириб ўтилган.