YOSHLARNI BAG‘RIKENGLIK RUHIDA TARBIYALASHGA DOIR KOMPETENSIYALAR - Samadova, Sarvinoz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada yoshlarni bag‘rikenglik ruhida tarbiyalashga doir kompetensiyalarni shakllantirish zarurati, usul va vositalari haqida fikr yuritilgan.