OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA RUS TILI FANINI O‘QITISHDA MUAMMOLI TA’LIMDAN FOYDALANISH - Sharipova, Sitora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada oliy o‘quv muassasalarida rus tili fanini muammoli o‘qitish texnologiyalari asosida tashkil etishning nazariy-pedagogik jihatlari tadqiq etilgan.