МАЛАКАЛИ ДАРВОЗАБОНЛАРНИ ЎЙИН ДАВОМИДА БАЖАРИЛАДИГАН ТЕХНИК-ТАКТИК ҲАРАКАТЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Акрамов, Баходир (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада малакали дарвозабонларнинг техник-таткик тайёргарлиги масалалари ёритилган бўлиб, унда, муаллиф томонидан миллий ва европа даражасидаги дарвозабонларнинг ўйин ҳаракатлари таҳлил қилинган. Футболчиларнинг техник-таткик маҳоратини тезкор ва сифатли такомилаштириши ҳамда индивидуал техник-таткик тайёргарлигини индивидуал таркибий қисмларига танлаб таъсир кўрсатиши ёритилган.