OʻZBEKISTONDA XALQARO SAYYOHLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MADANIY MEROS OBYEKTLARINING OʻRNI - Rasulov, Ma'murjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada Oʻzbekistonda xalqaro va ichki sayyohlikni rivojlantirishda madaniy meros obyektlarining oʻrni va ahamiyati oʻrganilgan. Madaniy meros obyektlaridan sayyohlik industriyasida foydalanish muammolari ochib berilgan.