ЖИНОЯТ ПРОЦЕССИДА МОЛ-МУЛКНИ МУСОДАРА ҚИЛИШ МАҚСАДИ ВА УНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Полвонов, Нажмиддин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада жиноят процессида мол-мулкни мусодара қилиш мақсади ва унинг ўзига хос жиҳатлари таҳлил қилинган. Мақолада олимларнинг жиноят процессида мол-мулкни мусодара қилиш мақсади ва унинг ўзига хос жиҳатлари юзасидан илгари сурган қарашлари орқали ушбу мол-мулкни мусодара қилиш мақсадининг мазмун-моҳияти очиб берилган. Мақолада олимларнинг қарашлари ва илгари сурган ғояларидан келиб чиққан ҳолда, жиноят процессида мол-мулкни мусодара қилишнинг мақсади ва унинг ўзига жиҳатлари юзасидан таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.