TA’LIM INTEGRATSIYASINING AYRIM MASALALARI - Saidova, Zilola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ta’lim integratsiyasi bir nechta fan va fanlarni yagona o‘quv dasturiga kiritish, fanlararo aloqalarni rivojlantirish va talabalarga bilimlarni har tomonlama tushunishni anglatadi. Bu o‘qituvchilar o‘rtasidagi hamkorlikni rag‘batlantiradi, tanqidiy fikrlashni rivojlantiradi va o‘quvchilarning bilimlarni Real senariylarda qo‘llash qobiliyatini oshiradi.