MDH OLIMLARI TOMONIDAN CHET TILLARNI O‘RGANISHDA UCHRAYDIGAN XATOLAR MAVZUSIDA OLIB BORGAN TADQIQOTLAR TAHLILI - Shermuhammadov, Bahodirjon; Xasanova, Ozodaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada chet tillarni o‘qitish, o‘rganish jarayonida yo‘l qo‘yiladigan xatolar va ularning MDH olimlari tomonidan o‘rganilishi yuzasidan fikrlar keltirib o‘tilgan. Amalga oshirilgan tadqiqotlarning chet til o‘rganishdagi ahamiyati yoritilgan va xatolar yuzasidan mualliflik xulosalari keltirilgan.