INGLIZ TILINI O‘RGANISH JARAYONIDA TEXNIKA TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARIDA EKOLOGIK MADANIYAT ASOSLARINI SHAKLLANTIRISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA INTERAKTIV METODLAR - Obidova, Gulmira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada ingliz tili fanida ekologik interaktiv metodlarni ta'limga yo‘naltirilgan usullari ko'rsatilgan, shuningdek, texnik oliy ta'limda aniq belgilangan maqsadlarga zarur izchil yo'naltirilgan holda o'quv jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalar haqida so‘z boradi. Shuningdek, maqolada ekologik madaniyatni rivojlantirishning zamonaviy yondashuvlari, talabalarni ekologik nuqtai nazardan kasbiy tayyorlash jarayoniga yangicha yondashuvlar, ekologiya fanini ingliz tilida o‘qitish metodikasi samaradorligi haqida so‘z boradi.