БЮДЖЕТ ТАШКИЛОТЛАРИДА БУХГАЛТЕРИЯ ҲИСОБИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - Кулибоев, Азамат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада бюджет ташкилотларида бухгалтерия ҳисоби, ижтимоий соҳадаги муассасаларда бухгалтерия ҳисобининг хусусиятлари ҳақида сўз боради. Давлат бюджетидан ижтимоий соҳага ажратилаётган маблағлар таҳлили келтирилган. Бюджет ташкилотларида бухгалтерия ҳисобини юритишнинг ташкилий, техник ва услубий жиҳатларини такомиллаштириш илмий асосланган.