ROSSIYANING PAXTA YETISHTIRISH BORASIDAGI SINOV-TAJRIBALARI XUSUSIDA AYRIM MULOHAZALAR (TURKISTON TO‘PLAMI MATERIALLARI ASOSIDA) - Kucharov, Jamshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolalarda Rossiyaning janubida paxta yetishtirishning muvofaqiyatlari yuqorida ko‘satilgan hududlarda sun’iy sug‘orish ishlarini qo‘llamay turib paxta hosilini olish mumkinligi shu paytgacha tajribalar natijasida isbotlanganligini ma’lum qiladi.