ХОРИЖИЙ ИНВЕСТИЦИЯЛАР – АГРАР СОҲАНИ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ - Қўчқаров, Файзулло (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада аграр соҳа тараққиётида хорижий инвестицияларнинг ўрни ва аҳамияти очиб берилган. Қишлоқ хўжалигига хорижий инвестицияларни жалб қилишнинг зарурлиги ва аҳамияти, хорижий инвестиция иштирокидаги корхоналар фаолияти таҳлил қилинган. Тадқиқот натижалари асосида аграр соҳага хорижий инвестицияларни жалб қилишни такомиллаштиришга қаратилган таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.