JIZZAX VOHASIDA OT BILAN BOG‘LIQ URF-ODATLAR VA MAROSIMLAR - Tilavboyev, Muhammad (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada, Jizzax vohasida ot bilan bog‘liq urf-odatlar va marosimlar haqida fikr va mulohazalar yuritiladi