ИККИНЧИ ЖАҲОН УРУШИ ЙИЛЛАРИДА ҚОРАҚАЛПОЛҒИСТОН АССР ПРОКУРАТУРА ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИ - Зарипбаев, Уснатдин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада 1941-1945 йиллардаги Ватан уруши йилларида Қорақалпоғистон АССР прокуратурасининг иш фаолияти ва барча давлат органлари, корхоналар, муассасалар ва ташкилотлар билан прокуратура ходимлари томонидан амалга оширилган ишлари кўриб чиқилади.