TURIZM INFRATUZILMASI TUSHUNCHASI VA UNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Jumaniyazova, Ro‘za (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada turizm infratuzilmasi tushunchasining mazmuni-mohiyati, unga berilgan ta’riflar va uning o‘ziga xos jihatlari yoritib berilgan.