OLIY TA'LIMNI BOSHQARISHDAGI INNOVATSIYALAR. CHAT GPT YOHUD SUN’IY INTELLEKT - To‘ychiyeva, Nodira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Bugungi kunda butun dunyo oliy ta’lim tizimi Chat GPT tomonidan vujudga kelayotgan o'zgarishlar va muammolar yoqasida turibdi. Ushbu maqolada Chat GPT va generativ sun'iy intellekt (AI) vositalarining o'rni, pozitsiyasi va ta'siri haqida asosiy savollar muhokam qilinadi.