ATAMALAR LUGʻATINING UMUMIY VA FARQLI TOMONLARI - Rustamova, Dilrabohon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada tyerminologik lug‘atlar bir yoki bir necha fan yoki soha faoliyati terminologik tizimini qamrab oluvchi lug‘at haqida soʻz boradi. Terminologik lug‘atlar an’anaviy/ qog‘oz, elektron, onlayn shaklda boʻlib, oʻzida turli fan, ishlab chiqarish, hunarmandlik sohalari hamda kundalik turmushga oid maxsus leksikaning terminologik tavsifini aks ettiradi.