КИЧИК БИЗНЕС ВА ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИК СУБЪЕКТЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ БОШҚАРИШГА ОИД НАЗАРИЙ ҚАРАШЛАР - Халилдинов, Азизбек (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Глобаллашув жараёнида кичик бизнеснинг муҳим хусусияти ўрганилган, кичик бизнеснинг тарқаққиёт босқичлари; тадбиркор ва тадбиркорлик, бизнесмен ҳамда бизнес тушунчалари кичик бизнес бошқарувини такомиллаштиришда дастлабки муҳим омиллар; Ўзбекистонда яратилаётган ялпи ички маҳсулотда кичик ва ўрта тадбиркорлик субъектларининг ҳиссасини ошириш юзасидан илмий асосланган таклифлар берилган.