МАҲМУДХЎЖА БЕҲБУДИЙ МИЛЛИЙ-МАЪНАВИЙ ҚАРАШЛАРИНИНГ ИЖТИМОИЙ ФАЛСАФИЙ МАНБАЛАРИ - Кувандиков, Шокир (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада Маҳмудхўжа Беҳбудий миллий-маънавий қарашларининг ижтимоий-фалсафий манбаларида ифодаланиши ва бугунги кундаги аҳамияти ҳақидаги маълумотлар баён этилган.