O‘ZBEKISTONDA ALOHIDA TA‘LIM EHTIYOJIGA EGA BO‘LGAN INSONLARNI IJTIMOIY HIMOYALASH SOHASIDAGI ISLOHOTLAR - Fayziyev, O'rinboy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda alohida ta‘lim ehtiyojiga ega bo‘lgan insonlarga bo‘lgan munosabat, yaratilgan va kelgusida yaratilishi rejalshtiralayotgan sharoitlar haqida so‘z boradi. Bundan tashqari maqolada nogironligi bo‘lgan shaxslarni ijtimoiy himoyalash sohasida amalga oshiralayotgan islohotlar haqida ham faktlarga asoslangan ma‘lumotlar joy olgan.