ХАЛҚАРО АМАЛИЁТ ВА ЎЗБЕКИСТОНДА РАҚАМЛИ БАНКЛАР ХИЗМАТЛАРИНИ ЯРАТИШ ЗАРУРИЯТИ - Сержанов, Аймурат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада халқаро тажрибалардаги рақамлаштирилган банк тури хизматининг ижобий жиҳатлари ҳамда мазкур иннавацион ўзгаришларни Ўзбекистон иқтисодиётида янада ривожлантириш тўғрисида фикрлар билдирилган.