SOLIQ NAZORATI HUQUQIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH DAVLAT MOLIYAVIY NAZORATI INSTITUTINING MUHIM OMILI - Asadov, Eldorjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada soliq nazorati shakllari va uslublarini takomillashtirish soliq ma'murchiligining muhim ko‘rsatkichi sifatida nazariy-amaliy jihatlari tadqiq etilgan. Soliq qonunchiligini takomillashtirish bo‘yicha takliflar berilgan.