BANK QONUNCHILIGINI BUZGANLIK UCHUN JAVOBGARLIKNING NAZARIY-HUQUQIY JIHATLARI - Mustanov, Ilxom (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada bank qonunchiligini buzganlik uchun javobgarlikning nazariy-huquqiy jihatlari tadqiq etilgan. Bank qonunchiligiga oid huquqbuzarlikning nazariy-huquqiy asoslarini takomillashtirish bo‘yicha takliflar berilgan.