TALABALARDA AXBOROT MODELLASHTIRISH KO‘NIKMASINI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM UCH BOSQICHI - Kuziyev, Otabek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalari talabalarida axborot-modellashtirish ko‘nikmasini shakllantirishning bosqichlari va ularning ahamiyati to‘g‘risida ilmiy fikr mulohazalar keltirilgan.