MUSIQA FANI DARSIDA PEDAGOGIK METOD VA KASBIY MAHORATI - Kalmenov, Jalg’asbay (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada musiqa o‘qituvchisining kasbiy mahorati, pedagogik metodikasi hamda psixologik bilimdonligi va madaniyati haqida fikr mulohazalar bildirilgan.