SHARQ ALLOMALARI ASARLARIDA OILA VA TARBIYA MASALALARI - Axmedova, Dilrabo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Oila va tarbiya masalalari Sharqda qadimdan eng asosiy tadqiqot ob’ektlaridan biri bo‘lib kelgan. Ushbu maqolada buyuk mutafakkirlarimizning ta’lim-tarbiya, odob-axloq haqidagi qarashlarining yoshlarni tarbiyalashdagi roli ochib berilgan.