TIJORAT MAXFIY MA'LUMOTLARINI HIMOYA QILISH: INTELLEKTUAL MULK HUQUQI SOHASIDAGI QONUNCHILIKNI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI - Raimova, Nargiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada intellektual mulk obyektlari tizimida huquqiy tartibga solish obyekti sifatida axborotning mohiyati va huquqiy tabiati har tomonlama tahlil qilingan, shuningdek ushbu sohani tartibga soluvchi amaldagi qonunchilikni takomillashtirish bo'yicha takliflar berilgan.