ZAMONAVIY MAKTAB O‘QUVCHILARINI MAʼNAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA KOGNITIV-PSIXOLOGIK TO‘SIQLARNING TAʼSIRI - To‘xtayev, Hasan (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy maktab o‘quvchilariga maʼnaviy-axloqiy tarbiya berishda yuzaga keluvchi kognitiv-psixologik to‘siqlar, ularning turlari tavsiflangan. Maʼnaviy-axloqiy tarbiyada yuzaga keluvchi kognitiv-psixologik to‘siqlarni oldini olish choralari bayon qilingan.