OLIY TAʼLIM MUASSASALARIDA ТАʼLIM SIFATINI OSHIRISH (SOTSIOLOGIK TAHLIL) - Rahimova, Dilshoda; Тuratosheva, Sadoqat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oliy taʼlim muassasalarida taʼlim sifati darajasini oshirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, oliy taʼlim muassasalarida taʼlim sifatini oshirishni zamonaviy tendensiyalari va modellarini o‘rganish zamonaviy yondashuvlar asosida tahlil qilingan.