МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАРГА МОСЛАШТИРИЛГАН ВИРТУАЛ ЎҚИТИШ УСУЛЛАРИ - Мадаминова, Наргизахон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги болаларга виртуал муҳит орқали таълим бериш, рангли интерфейс, ҳаракатли визуаллар ва интерактив машғулотлардан самарали фойдаланиш таҳлил қилинган. Мақолада Ўзбекистондаги ва халқаро тажрибалар ҳамда тадқиқотлар натижалари ўрганилган. Хулоса сифатида, виртуал таълим мактабгача ёшдаги болаларнинг таълим сифатини оширишда муҳим восита эканлиги таъкидланган.