INGLIZ TILI DARSLARINI OʻQITISH JARAYONIDA HAMKORLIK VA KOOPERATIV OʻQITISH TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING USTUVOR USULLARI - Malikova, Madina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Uzoq yillar mobaynida ingliz tilini oʻqitish usullari va metodlari juda keng miqyosda oʻrganilib chiqilmoqda. Zamonaviy oʻqitish metodikasida esa turli xil noanʼanaviy oʻqitish usullari va vizual materiallari yanada boyib bormoqda. Ammo anʼanaviy boʻlgan hamkorlikda oʻqitish texnologiyalari hamda kooperativ oʻqitish texnologiyalari qariyb ikki asr davomida oʻz samarasini berib kelmoqda shu bois ushbu maqolada ularning birbiridan asosiy farq qiladigan tomonlari hamda ularning qoʻllanilish tizimlari haqida soʻz yuritdik.