OLIY TAʼLIMDA OʻQITISHNI RAQAMLASHTIRISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK METOD VA MODELLAR - Valiyeva, Nasiba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada oliy taʼlim tizimiga maʼruzalarni olib borishning yangi “teskari sinf” usullari va ularning samaradorligi borasida fikr yuritilgan.