PEDAGOG XOTIN-QIZLARNING IJTIMOIY FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PEDAGOGIK TAHLILI - Qosimova, Ozoda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada pedagog xotin-qizlarning ijtimoiy faolligini rivojlantirishning ijtimoiy-pedagogik tahlili yoritib berilgan. Maqolada pedagog xotin-qizlarning jamiyatdagi roli, taʼlim tizimiga qoʻshgan hissasi, gender tengligi va ijtimoiy sharoitlarning ularning faolligiga taʼsiri oʻrganiladi. Shuningdek, pedagogik yondashuvlar, innovatsion metodlar va jamiyatdagi oʻzgarishlarga moslashish jarayonlari tahlil qilingan.