PEDAGOGIKADA ZAMONAVIY KOMMUNIKATSIYA MODELLARI - Botirova, Sevara (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada “zamonaviy kommunikatsiya modellari” tushunchasining mazmun-mohiyati, zamonaviy kommunikatsiya modellarining ta’lim jarayonidagi funksiyalari, qolaversa ushbu sohaga oid qator olimlarning fikr-mulohazalari keltirilgan.