BAG‘RIKENGLIK TARBIYASI – DAVR TALABI - Samadova , Sarvinoz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada globallashuv jarayonida yoshlarni bag‘rikenglik ruhida tarbiyalash, ularda bag‘rikenglik madaniyatini shakllantirishda ta’lim tarbiya tizimining o‘rni katta ekanligi haqida fikr yuritilgan.