MARGARET DRABBLENING “THE MILLSTONE” ASARIDAGI NOYOB KOʼRINISH - Shomurodova , Shahlo; Axmedjanova, Farida (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola Margaret Drabblening “The milestone“ asaridagi asosiy mavzular va qahramonlarning oʻziga xos koʻrinishi va ahamiyatini oʻrganadi. Asardagi qahramonlarning kurashlari va gʻalabalarini oʻrganish nafaqat 1960-yillardagi ijtimoiy bosimlarni aks ettiradi, balki feminizm va oʻziga xoslik atrofidagi zamonaviy munozaralar bilan ham aks etadi. Asarni diqqat bilan oʻrganish orqali maqolada Drabblening oʻziga xos uslubi va tematik tashvishlari asarning zamonaviy adabiyotdagi doimiy ahamiyatiga katta hissa qoʻshishini oʻrganadi.