TAʼLIM JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN KOMPLEKS FOYDALANISHNING METODIK TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Mamajanov, Raxmatilla (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada taʼlim jarayonida raqamli texnologiyalardan kompleks foydalanishning zamonaviy yondashuvlari, ularni samarali joriy etish metodikasi hamda pedagogik faoliyatga integratsiyalashuvi yoritilgan. Raqamli vositalardan foydalanish orqali taʼlim sifatini oshirish, oʻquv jarayonini interaktiv va individual yondashuvlar asosida tashkil etish imkoniyatlari koʻrib chiqilgan. Shuningdek, maqolada raqamli texnologiyalarni oʻquv jarayoniga muvaffaqiyatli tatbiq etish uchun zarur boʻlgan metodik asoslar va amaliy tavsiyalar keltirilgan.