UMUMTAʼLIM MAKTABLARDA CHIZMACHILIK DARSLARIDA OʻQUVCHILARGA AMALIY MASHGʻULOTLAR OLIB BORISH METODIKASI - Esboganova , Baxit (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada umumtaʼlim maktablarda chizmachilik darslarida oʻquvchilarga amaliy mashgʻulotlar olib borish metodikasi hamda unga doir metodik tavsiyalar yoritilgan.