QAYTA BIRLASHGAN GERMANIYA IQTISODIYOTI RIVOJLANISHINING ASOSIY JIHATLARI - Umarov, Sardor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada qayta birlashgan Germaniya davlatining birlashganidan soʻng iqtisodiy oʻzgarishlar, mamlakatning import va eksport koʻrsatgichlari hamda birlashuvning ijobiy oqibatlari bilan birga salbiy oqibatlari arxiv manbalari asosida tahlil qilingan.