MULTIMEDIА – MAKTABGACHA YOSHDAGI BОLАLАRDА BILINGVАL KОMPETENSIYАNI SHАKLLАNTIRISHNING SАMАRАLI VОSITАSI SIFАTIDА - Mirkasimova, Zilola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda bilingval (ikki tilli) kompetensiyani shakllantirishda multimedia vositalarining ahamiyati tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar orqali til oʻrganishni samarali tashkil etish yoʻllari, pedagogik yondashuvlar va psixologik xususiyatlar yoritilgan.