MUHANDISLIK GRAFIKASI VA DIZAYN FANLARINI INTEGRATSIYALASHDA “GʻOYALARNING LOYIHALA” USULI - Adilov, Shodiyor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada integratsiya, muhandislik grafikasi va dizayn fanlarini integratsiyalash, taʼlim jarayonlarida integrativ texnologiyalar, yondashuvlar, pedagogik yondashuvlar, texnologiyalar, metodlari, shakllari, vositalari va prinsiplar, badiiy-konstruktorlik koʻnikmalarni, individual ijodiy qobiliyatni rivojlanishi, estetik didni shakllanishi, ushbu fanlar boʻyicha nazariy va amaliy bilimlarni uygʻunlashtirish, chizmachilik va dizayn fanlarini integratsiyalashda pedagogika usullardan foydalanish yoritilgan.