YAPON XALQ ERTAGIDA TURFA VARIANTLILIK HAMDA ERTAKDAGI RAMZIY MAʼNOLAR: “MOMOTARO” (SHAFTOLIDAN TUGʻILGAN BOLA) ERTAGI MISOLIDA - Bahromjonova, Shahnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada xalq ogʻzaki ijodi mahsuli – ertakning turfa variantliligi, matni, ogʻzaki va yozma ijroda turli oʻzgarishlarga uchrashi “Momotaro” (Shaftolidan tugʻilgan bola) nomli yapon xalq ertagi orqali tahlil qilingan.