KIBERXAVFSIZLIK SOHASIDA XALQARO HAMKORLIK: YAPONIYA VA OʻZBEKISTONNING QIYOSIY TAHLILI - Nizomova, Nastarin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Yaponiyaning kiberxavfsizlik sohasidagi xalqaro hamkorlik tajribasi o‘rganiladi va O‘zbekiston uchun olingan saboqlar haqida takliflar ishlab chiqiladi. Tadqiqotda O‘zbekistonning raqamlashtuv jarayonida Yaponiyaning strategik yondashuvi – institutsionallashtirish, kiber-diplomatiya va hamkorlik imkoniyatlari tahlil qilinadi.