MOLIYA RESURSLARI TUSHUNCHASIGA ILMIY QARASHLAR - Nurmurodov, Kamoliddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada "moliya" va "moliyaviy resurslar" atamalarining ma'nosi va mohiyati, ularni innovatsion iqtisodiy rivojlanish sharoitida korxonalarda shakllantirish va qo'llash usullari ko'rib chiqiladi. Korxonalarning moliyaviy resurslarini shakllantirish va ulardan foydalanish bo‘yicha mahalliy va xorijiy olimlarning fundamental tadqiqotlari yoritilgan.