INGLIZ XALQ ERTAKLARI OBRAZLARINING BADIIY XUSUSIYATLARI VA ULARNING OʻZIGA XOS JIHATLARI - Payzibayeva, Madinaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada ingliz xalq ertaklarida tez-tez uchraydigan qahramonlarning nomlari, ularning kelib chiqishiga oid tipologik xususiyatlar hamda tuzilishi tahlil qilingan. Shuningdek, ingliz ertaklaridan olingan namunalar asosida izoh va tahlillar berilgan.