ЭРКИН ИҚТИСОДИЙ ВА КИЧИК САНОАТ ЗОНАЛАРИ ФАОЛИЯТИНИНГ ЖАҲОН ТАЖРИБАСИ - Камчибеков, Фарход (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада дунё мамлакатларида эркин иқтисодий ва кичик саноат зоналарининг бугунги кундаги ҳолати, ривожланган давлатлар тажрибаси, соҳада фойдаланилаётган қонунчилик ҳужжатлари ҳамда келгусидаги барқарор ривожланиш истиқболлари ҳақида баён қилинган.