FUTBOLCHILARNI TAKTIK TAYYORLASHDA HARAKATLI O‘YINLARNING AHAMIYATI - Nigmanov, Bori (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada futbolchilarni taktik tayyorlashda harakatli o‘yinlarning axamiyati.Texnik-taktik usullarni amaliyotda harakatli o‘yinlar orqali mustahkamlash, harakatli o`yinlar jismoniy tayyorgarlik, texnik va taktik tayyorgarlik samaradorligini oshirishi haqida nazariy ma’lumot va amaliy tavsiyalar bayon etilgan.