ХОРАЗМ ДОСТОНЛАРИНИНГ МОҲИР ИЖРОЧИСИ ОТАХОН МАТЁҚУБОВНИНГ ИЖОДИГА БИР НАЗАР - Эминов, Нурилло (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада бахшилар санъатини ривожлантириш, янада юксалтириш ҳамда достонларни “Бир актёр театри” шаклидаги ижросини йўлга қўйиш лозимлиги хусусида фикр юритилади.