ХХ АСРНИНГ 30–50-ЙИЛЛАР ДАВРИЙ МАТБУОТ МАТЕРИАЛЛАРИ – РЕСПУБЛИКАНИ ЭЛЕКТРЛАШТИРИШГА ОИД МАНБА - Саидбобоева, Гулзора (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Даврий матбуот материаллари замоннинг долзарб мавзулари, халқнинг тарихи бўйича қимматли маълумотларни ўзида акс эттиради. Иқтисодий, ижтимоий масалалар сингари электрлаштириш ҳам Ўзбекистон матбуотида кенг ёритилган. Мақолада ўтган асрнинг 30–50-йилларида электрлаштириш бўйича олиб борилган ишлар республика марказий нашрларида чоп этилган баъзи мақолалар мисолида таҳлил қилинган.